Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtne Pīles Rasēšana Kareivji
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mailītis speelt de bal door. Everts rent richting de bal. Everts passt de bal met de wreef. Tuklais bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuklais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Pīles - Rasēšana Kareivji 1:0

19e minuut.
Ignatjevs heeft problemen om de bal te vangen. Akots rent richting de bal. Akots geeft een hoge lob. Balodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balodis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kaktiņš haalt uit met een fantastische trap. Ignatjevs kopt de bal weg. Slašāns is nu in balbezit. Kaktiņš onderschept slim de pass. Kaktiņš draait met de bal, schiet en ... Grūdulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtne Pīles - Rasēšana Kareivji 1:1

39e minuut.
Kancāns geeft de bal voor. Ierasts rent richting de bal. Kaktiņš onderschept slim de pass. Avenājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Avenājs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Balodis onderschept slim de pass. Everts bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuklais rent richting de bal. Tuklais haalt uit met een fantastische trap. Stāmurs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Pīles - Rasēšana Kareivji 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtne Pīles 53%, Rasēšana Kareivji 47%.
Celtne Pīles - Rasēšana Kareivji 2:1

63e minuut.
Serģis passt de bal zonder na te denken. Akots is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignatjevs. Ignatjevs krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Everts probeert naar een medespeler te passen. Mailītis rent richting de bal. Balodis begaat een overtreding. Balodis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gaitiņš is nu in balbezit. Gaitiņš passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balodis met een snelle inworp. Serģis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ignatjevs geeft een lange en hoge pass. Gaitiņš kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avenājs. Avenājs krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtne Pīles 47%, Rasēšana Kareivji 53%.
Celtne Pīles - Rasēšana Kareivji 2:1