Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tēlošana Biputni Sulīgs Vecie čomi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasmanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vecarājs rent richting de bal. Vecarājs haalt uit met een fantastische trap. Kaprālis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tēlošana Biputni - Sulīgs Vecie čomi 1:0

19e minuut.
Lielais is nu in balbezit. Ondzulis rent richting de bal. Ondzulis probeert naar een medespeler te passen. Kurzemnieks heeft problemen om de bal te vangen. Kurzemnieks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Saulstars kan de bal niet met de borst controleren. Saulstars probeert naar een medespeler te passen. Kurzemnieks is nu in balbezit. Kurzemnieks draait met de bal, schiet en ... Daar is Leitāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Māters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tēlošana Biputni 52%, Sulīgs Vecie čomi 48%.
Tēlošana Biputni - Sulīgs Vecie čomi 1:0

52e minuut.
Sniegavilks passt de bal zonder na te denken. Skāde bereikt de bal nog maar net als eerste. Skāde passt de bal zonder na te denken. Vecarājs is nu in balbezit. Vecarājs haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lasmanis heeft problemen om de bal te vangen. Lasmanis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Veģis de bal. Skāde bereikt de bal nog maar net als eerste. Skāde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tēlošana Biputni - Sulīgs Vecie čomi 2:0

77e minuut.
Sniegavilks rent richting de bal. Sniegavilks geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Volmārs de bal onder controle te krijgen. Skāde bereikt de bal nog maar net als eerste. Skāde draait met de bal, schiet en ... Kaprālis bokst de bal weg. Skāde is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tēlošana Biputni - Sulīgs Vecie čomi 3:0

78e minuut.
Kurzemnieks speelt de bal door. Saulstars bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciematnieks rent richting de bal. Skāde onderschept slim de pass. Skāde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tēlošana Biputni 33%, Sulīgs Vecie čomi 67%.
Tēlošana Biputni - Sulīgs Vecie čomi 3:0