Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griešana Zobeni Rasēšana Kareivji
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


21e minuut.
Zemītis rent richting de bal. Kaktiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Laipnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laipnis schiet op doel. Baranovs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zobeni - Rasēšana Kareivji 0:1

24e minuut.
Akots verovert de bal door een tackle van achteren. Akots geeft een hoge lob. Daar is Klope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laipnis is nu in balbezit. Laipnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pupa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serģis heeft problemen om de bal te vangen. Kaktiņš rent richting de bal. Kaktiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zobeni - Rasēšana Kareivji 0:2

35e minuut.
Koknesis is nu in balbezit. Grafs rent richting de bal. Grafs passt de bal met de wreef. Mīlvaldis is nu in balbezit. Mīlvaldis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Voldiņš geeft de bal voor. Drupačs probeert de bal aan de voet te houden. Koknesis is nu in balbezit. Kancāns onderschept slim de pass. Kancāns geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Zobeni 71%, Rasēšana Kareivji 29%.
Griešana Zobeni - Rasēšana Kareivji 0:2

53e minuut.
Laipnis passt de bal in één keer door. Koknesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koknesis geeft een hoge lob. Buklovskis rent richting de bal. Buklovskis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kaktiņš is nu in balbezit. Kaktiņš passt de bal zonder na te denken. Akots bereikt de bal nog maar net als eerste. Akots geeft een hoge lob. Pupa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Garais probeert naar een medespeler te passen. Drupačs is nu in balbezit. Kancāns begaat een overtreding. Kancāns krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Zobeni 52%, Rasēšana Kareivji 48%.
Griešana Zobeni - Rasēšana Kareivji 0:2