Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spēle Milži Slēpošana Pūces
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Viltvārdis rent richting de bal. Kviesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kviesis met een sublieme pass. Vecarājs rent richting de bal. Vecarājs schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vikings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikings geeft de bal voor. Menca rent richting de bal. Menca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gibze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunozols verovert de bal door een tackle van achteren. Jaunozols geeft een lange en hoge pass. Saimnieks rent richting de bal. Saimnieks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Viltvārdis speelt de bal door. Vārdulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vārdulis probeert naar een medespeler te passen. Vecarājs is nu in balbezit. Vecarājs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rumiķis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Žagars rent richting de bal. Žagars passt de bal in één keer door. Menca is nu in balbezit. Menca draait met de bal, schiet en ... Ģelziņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lāpītājs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kviesis passt de bal zonder na te denken. Vikings rent richting de bal. Vecarājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecarājs schiet op doel. Rumiķis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spēle Milži - Slēpošana Pūces 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spēle Milži 49%, Slēpošana Pūces 51%.
Spēle Milži - Slēpošana Pūces 1:0

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lāpītājs niet meer kan verder spelen. Zubāns komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Piektdienis onderschept slim de pass. Kviesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kviesis probeert naar een medespeler te passen. Vecarājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecarājs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spēle Milži - Slēpošana Pūces 2:0

74e minuut.
Piektdienis rent richting de bal. Viltvārdis onderschept slim de pass. Viltvārdis passt de bal zonder na te denken. Menca bereikt de bal nog maar net als eerste. Menca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Piektdienis de bal. Viltvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viltvārdis passt de bal in één keer door. Menca bereikt de bal nog maar net als eerste. Menca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Piektdienis is nu in balbezit. Menca verovert de bal door een tackle van achteren. Menca met een sublieme pass. Viltvārdis is nu in balbezit. Viltvārdis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spēle Milži 53%, Slēpošana Pūces 47%.
Spēle Milži - Slēpošana Pūces 2:0