Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT Dakar FC
523 Tactiek CCII
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten poor
good Passen poor
excellent Verdedigen average


12e minuut.
Đimoti onderschept slim de pass. Đimoti met een sublieme pass. Palotás rent richting de bal. Palotás haalt uit met een fantastische trap. Tłusty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Dakar FC 1:0

27e minuut.
Đimoti rent richting de bal. Proteasa onderschept slim de pass. Proteasa passt de bal zonder na te denken. Palotás is nu in balbezit. Palotás draait met de bal, schiet en ... Tłusty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kudlay geeft een lange en hoge pass. Pasture kopt de bal weg. Klungelig pakt Jokanovich de bal. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel. Tłusty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Skirmants rent richting de bal. Jokanovich rent richting de bal. Jokanovich geeft een hoge lob. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Skirmants passt de bal in één keer door. Žalac rent richting de bal. Valdez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valdez krijgt een gele kaart. Žalac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Proteasa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Dakar FC 2:0

43e minuut.
Jokanovich onderschept slim de pass. Kudlay onderschept slim de pass. Drymonakos onderschept slim de pass. Drymonakos passt de bal met de wreef. Žalac is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 29%, Dakar FC 71%.
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Dakar FC 2:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Serban de bal onder controle te krijgen. Pasture rent richting de bal. Pasture met een sublieme pass. Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás schiet op doel. Tłusty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Proteasa is nu in balbezit. Valdez rent richting de bal. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Dakar FC 3:0

59e minuut.
Žalac geeft een lange en hoge pass. Đimoti rent richting de bal. Proteasa onderschept slim de pass. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Tłusty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Dakar FC 4:0

60e minuut.
Kudlay verovert de bal door een tackle van achteren. Žalac onderschept slim de pass. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac onderschept slim de pass. Žalac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel passt de bal zonder na te denken. Drymonakos rent richting de bal. Drymonakos passt de bal in één keer door. Skirmants geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Jokanovich is nu in balbezit. Skirmants is nu in balbezit. Skirmants speelt de bal door. Žalac is nu in balbezit. Žalac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pasture kopt de bal weg. Palotás met een sublieme pass. Drymonakos speelt de bal door. Proteasa heeft problemen om de bal te vangen. Proteasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tłusty trapt de bal weg van het doel. Jokanovich kopt de bal weg. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Tłusty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Dakar FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 21%, Dakar FC 79%.
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Dakar FC 5:0