Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dakar FC Sinthiou FC
CCII Tactiek old team
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
30.6 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Peña rent richting de bal. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... Tłusty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dakar FC - Sinthiou FC 0:1

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leepo zal de hoekschop nemen. Daar is Fernández Mazzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salameh rent richting de bal. Salameh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña geeft een lange en hoge pass. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh draait met de bal, schiet en ... Tłusty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dakar FC - Sinthiou FC 0:2

21e minuut.
Dieu geeft de bal voor. Skrzypkowski rent richting de bal. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kottaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Kottaridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Peña kopt de bal weg. Kottaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kottaridis geeft een hoge lob. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kottaridis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peña de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdez. Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Semerci komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derelioğlu speelt de bal door. Sadek rent richting de bal. Sadek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dakar FC 55%, Sinthiou FC 45%.
Dakar FC - Sinthiou FC 0:2

50e minuut.
Skrzypkowski schiet op doel. Kudlay kopt de bal weg. Klungelig pakt Dieu de bal. Dieu geeft de bal voor. Skrzypkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tłusty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kottaridis probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sadek met een snelle inworp. Derelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Derelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola speelt de bal door. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Semerci probeert de bal aan de voet te houden. Derelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cartier de bal. Cartier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dieu onderschept slim de pass. Dubiel geeft de bal voor. Marszal probeert de bal aan de voet te houden. Cartier is nu in balbezit. Cartier schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dakar FC 51%, Sinthiou FC 49%.
Dakar FC - Sinthiou FC 0:2