Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 23:26
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: SOH Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
FOUTA FC FC Carrière
Goal Tactiek Balanced
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten very good
weak Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Desnouck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bai de bal. Ðujić met een sublieme pass. Bastidas kan de bal niet met de borst controleren. Bastidas schiet op doel. Bołdys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Perućica passt de bal zonder na te denken. Ovidiu rent richting de bal. Ovidiu passt de bal zonder na te denken. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zolowski is nu in balbezit. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca draait met de bal, schiet en ... Corneille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Desnouck met een sublieme pass. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu speelt de bal door. Ðujić rent richting de bal. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Godeiro met een sublieme pass. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu geeft de bal voor. Daar is Brasca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasca schiet op doel. Corneille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brasca is nu in balbezit. Brasca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - FC Carrière 1:0

37e minuut.
Desnouck passt de bal zonder na te denken. Efremov rent richting de bal. Bastidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas schiet op doel. Bołdys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FOUTA FC - FC Carrière 1:1

41e minuut.
Perućica onderschept slim de pass. Perućica passt de bal met de wreef. Desnouck rent richting de bal. Desnouck schiet op doel. Na een snelle pass probeert Diagne-Faye de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - FC Carrière 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOUTA FC 67%, FC Carrière 33%.
FOUTA FC - FC Carrière 1:2

54e minuut.
Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas rent richting de bal. Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Perućica met een sublieme pass. Desnouck is nu in balbezit. Desnouck passt de bal met de wreef. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Bołdys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ðujić zal de hoekschop nemen. Pekcan is nu in balbezit. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pardonne speelt de bal door. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Ðujić heeft problemen om de bal te vangen. Ðujić geeft een lange en hoge pass. Bastidas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Hinze komt het veld opgelopen. Kuchczyński komt het veld opgelopen. Młotkowski komt het veld opgelopen. Bołdys trapt de bal weg van het doel. Hinze kopt de bal weg. Młotkowski rent richting de bal. Młotkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - FC Carrière 1:3

79e minuut.
Godeiro passt de bal met de wreef. Zolowski probeert de bal aan de voet te houden. Kebula speelt de bal door. Młotkowski is nu in balbezit. Młotkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Bizarro met een snelle inworp. Desnouck met een sublieme pass. Młotkowski heeft problemen om de bal te vangen. Młotkowski schiet op doel. Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Desnouck passt de bal zonder na te denken. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński probeert naar een medespeler te passen. Młotkowski rent richting de bal. Młotkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bołdys trapt de bal weg van het doel. Golubović controleert de bal met de borst. Relvas met een sublieme pass. Godeiro rent richting de bal. Godeiro geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Corneille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOUTA FC 77%, FC Carrière 23%.
FOUTA FC - FC Carrière 1:3