Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal F.K. CXELDI
sabeer Tactiek gol gol
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Barwiński rent richting de bal. Barwiński geeft de bal voor. Bazin kopt de bal weg. Pobuta heeft problemen om de bal te vangen. Pobuta draait met de bal, schiet en ... Rahibov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Barwiński kopt de bal weg. Daar is Bazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pobuta rent richting de bal. Bazin is nu in balbezit. Bazin haalt uit met een fantastische trap. Rahibov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Paes Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov probeert naar een medespeler te passen. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Mihăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal F.K. - CXELDI 1:0

12e minuut.
Pobuta krijgt zijn hoofd ertegen. Akkus onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trung Hải geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bazin maakt een snoekduik en kopt de bal. Rahibov bokst de bal weg. Paal! Rahibov probeert naar een medespeler te passen. Azar kopt de bal weg. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Paes Leme de bal. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay draait met de bal, schiet en ... Mihăilă bokst de bal weg.

20e minuut.
Azar bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Mahmudov onderschept slim de pass. Mahmudov draait met de bal, schiet en ... Mihăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Barwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çokay onderschept slim de pass. Çokay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải geeft een lange en hoge pass. Bazin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal F.K. 64%, CXELDI 36%.
Arsenal F.K. - CXELDI 1:0

47e minuut.
Dünyamalıyev heeft problemen om de bal te vangen. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dünyamalıyev rent richting de bal. Bazin verovert de bal door een tackle van achteren. Bazin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov geeft een hoge lob. Daar is Escartín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escartín geeft een lange en hoge pass. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal F.K. - CXELDI 1:1

57e minuut.
Abışov speelt de bal door. Bazin is nu in balbezit. Bazin geeft een lange en hoge pass. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nagiel probeert naar een medespeler te passen. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải passt de bal zonder na te denken. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Przyziółkiewicz de bal. Przyziółkiewicz geeft de bal voor. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... Rahibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akkus verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trung Hải neemt de hoekschop. Daar is Bazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qazıyev rent richting de bal. Bazin verovert de bal door een tackle van achteren. Bazin schiet op doel. Rahibov bokst de bal weg.

64e minuut.
Przyziółkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pobuta kopt de bal weg. Balaşzadə probeert de bal aan de voet te houden. Bazin is nu in balbezit. Bazin haalt uit met een fantastische trap. Rahibov bokst de bal weg.

81e minuut.
Azar kan de bal niet met de borst controleren. Azar geeft een hoge lob. Trung Hải speelt de bal door. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Condeescu is nu in balbezit. Paes Leme onderschept slim de pass. Paes Leme geeft een lange en hoge pass. Bazin rent richting de bal. Bazin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta haalt uit met een fantastische trap. Rahibov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal F.K. - CXELDI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal F.K. 74%, CXELDI 26%.
Arsenal F.K. - CXELDI 1:2