Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:28
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: QR FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4674
QR FC SuMqAyIt Sb
541 Tactiek ac ol kisi ol!
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Dittman probeert naar een medespeler te passen. Candotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... Behbudov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 0:1

4e minuut.
Mieder is nu in balbezit. Mieder probeert naar een medespeler te passen. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 0:2

5e minuut.
Klungelig pakt Fafik de bal. Mahmudbəyov rent richting de bal. Tanyeli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tanyeli krijgt een gele kaart. Mahmudbəyov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Türksoy met een snel genomen vrije trap. Mahmudbəyov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gomozov geeft een lange en hoge pass. Vesia kopt de bal weg. Candotti rent richting de bal. Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 0:3

13e minuut.
Yusifov kopt de bal weg. Gomozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mahmudbəyov de bal. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 0:4

17e minuut.
Candotti verovert de bal door een tackle van achteren. Candotti geeft een hoge lob. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 1:4

19e minuut.
Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rist onderschept slim de pass. Rist geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dorobanţu de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gomozov rent richting de bal. Francis begaat een overtreding. Gomozov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gomozov met een snel genomen vrije trap. Mahmudbəyov springt en kopt de bal. Behbudov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mieder onderschept slim de pass. Fafik speelt de bal door. Namazov is nu in balbezit. Namazov geeft de bal voor. Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fafik rent richting de bal. Fafik geeft een lange en hoge pass. Əmirbəyov speelt de bal door. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 60%, SuMqAyIt Sb 40%.
QR FC - SuMqAyIt Sb 1:4

50e minuut.
Mieder met een snelle inworp. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj met een sublieme pass. Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 1:5

52e minuut.
Rist met een sublieme pass. Melč is nu in balbezit. Türksoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türksoy krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Francis rent richting de bal. Repák is nu in balbezit. Repák passt de bal in één keer door. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vesia rent richting de bal. Dittman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vesia raakt geblesseerd tijdens het duel. Gomozov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mahmudbəyov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Türksoy is nu in balbezit. Türksoy passt de bal in één keer door. Fafik controleert de bal met de borst. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Candotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder onderschept slim de pass. Mieder met een sublieme pass. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vesia rent richting de bal. Vesia schiet op doel. Behbudov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 1:6

71e minuut.
Mieder onderschept slim de pass. Mieder passt de bal met de wreef. Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesia geeft de bal voor. Mahmudbəyov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 1:7

81e minuut.
Gomozov passt de bal zonder na te denken. Mieder is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Repák. Mieder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gomozov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Namazov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy passt de bal met de wreef. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yusifov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tanyeli de bal. Tanyeli geeft de bal voor. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalanj rent richting de bal. Kalanj schiet op doel. Niftəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - SuMqAyIt Sb 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 44%, SuMqAyIt Sb 56%.
QR FC - SuMqAyIt Sb 2:7