Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: SuMqAyIt Sb Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 33731
SuMqAyIt Sb Zirə FK
premyer liga Tactiek ....
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen good


25e minuut.
Daar is İsrafilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smock is nu in balbezit. Smock geeft de bal voor. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Namazov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszewski kan de bal niet met de borst controleren. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Liszewski kopt de bal weg. Babaşov heeft problemen om de bal te vangen. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Zirə FK 0:1

38e minuut.
Türksoy kan de bal niet met de borst controleren. Banegas rent richting de bal. Türksoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türksoy krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sayadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov onderschept slim de pass. Gomozov met een sublieme pass. Mieder is nu in balbezit. Mieder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Gürses geeft een hoge lob. Daar is Namazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski is nu in balbezit. Banegas rent richting de bal. Banegas haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Zirə FK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 63%, Zirə FK 37%.
SuMqAyIt Sb - Zirə FK 0:2

58e minuut.
Vesia onderschept slim de pass. Vesia probeert de bal met de borst te controleren. Vesia passt de bal met de wreef. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Türksoy met een sublieme pass. Gomozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov haalt uit met een fantastische trap. Alejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Yusifov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banegas met de inworp. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Opasiński is nu in balbezit. Opasiński passt de bal in één keer door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Zirə FK 0:3

82e minuut.
Banegas met de inworp. Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński geeft een hoge lob. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Smock rent richting de bal. Smock passt de bal in één keer door. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Namazov geeft de bal voor. Inworp. Banegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 57%, Zirə FK 43%.
SuMqAyIt Sb - Zirə FK 0:3