Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: SuMqAyIt Sb Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 30081
SuMqAyIt Sb Kepez Gence
premyer liga Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 48.3
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Oleszko kopt de bal weg. Babaşov speelt de bal door. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Kepez Gence 1:0

7e minuut.
Daar is Vesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesia met een sublieme pass. Bánkuti rent richting de bal. Mieder verovert de bal door een tackle van achteren. Mieder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. İsrafilov met een snelle inworp. Babaşov probeert naar een medespeler te passen. Mieder rent richting de bal. Mieder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vesia rent richting de bal. Vesia schiet op doel. Rodríguez bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Vesia is nu in balbezit. Vesia haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fekhma is nu in balbezit. Fekhma geeft de bal voor. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SuMqAyIt Sb - Kepez Gence 1:1

26e minuut.
Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev speelt de bal door. Rəhimli kopt de bal weg. Vesia is nu in balbezit. Vesia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ağayarzadə probeert naar een medespeler te passen. Başar speelt de bal door. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Kepez Gence 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 56%, Kepez Gence 44%.
SuMqAyIt Sb - Kepez Gence 1:2

50e minuut.
Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Başar bereikt de bal nog maar net als eerste. Başar geeft een hoge lob. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Flis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vahidov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder rent richting de bal. Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pieronek rent richting de bal. Pieronek met een sublieme pass. Başar is nu in balbezit. Başar geeft een hoge lob. Pieronek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Türksoy speelt de bal door. Rəhimli is nu in balbezit. Rəhimli probeert naar een medespeler te passen. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Əmirbəyov met een sublieme pass. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Vesia is nu in balbezit. Vesia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rəhimli heeft problemen om de bal te vangen. Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimli is nu in balbezit. Vesia rent richting de bal. Vesia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fekhma kopt de bal weg. Başar rent richting de bal. Başar geeft een hoge lob. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek schiet op doel. Niftəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Kepez Gence 1:3

83e minuut.
Rəhimli met een sublieme pass. Frigerio is nu in balbezit. Mieder verovert de bal door een tackle van achteren. Mieder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Kepez Gence 2:3

88e minuut.
Zülfüqarov probeert naar een medespeler te passen. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov passt de bal in één keer door. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek geeft een lange en hoge pass. Ağayarzadə springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 68%, Kepez Gence 32%.
SuMqAyIt Sb - Kepez Gence 2:3