Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:29
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.01
  • Stadion: Şərurspor Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2849
Şərurspor Arazlı Qartallar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Verdixanov kopt de bal weg. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli onderschept slim de pass. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Xəzər werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mərdanov rent richting de bal. Bədəlbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zakirli de bal onder controle te krijgen. Tağızadə geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Behbudov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Həşimov. Behbudov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şamilov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vahabzadə de bal. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Behbudov is nu in balbezit. Behbudov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bədəlbəyli de bal. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Arazlı Qartallar 1:0

42e minuut.
Xəlilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Həşimov rent richting de bal. Həşimov passt de bal in één keer door. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şərurspor 46%, Arazlı Qartallar 54%.
Şərurspor - Arazlı Qartallar 1:0

51e minuut.
Behbudov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov passt de bal in één keer door. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nəsiboğlu rent richting de bal. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov passt de bal in één keer door. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Arazlı Qartallar 2:0

68e minuut.
Həbibov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verdixanov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəsiboğlu. Nəsiboğlu krijgt een gele kaart. Verdixanov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Verdixanov kan niet meer verder spelen. Mikayıloğlu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mikayıloğlu geeft een hoge lob. Mərdanov rent richting de bal. Tağızadə speelt de bal door. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fərzəliyev is nu in balbezit. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Həşimov is nu in balbezit. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zakirli geeft een hoge lob. Inworp. Tağızadə met de inworp. Mikayıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıloğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Behbudov passt de bal zonder na te denken. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Mikayıloğlu rent richting de bal. Mikayıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Xəzər probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Arazlı Qartallar 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şərurspor 35%, Arazlı Qartallar 65%.
Şərurspor - Arazlı Qartallar 3:0