Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Texniki Krallar FK Neftci
Normal Tactiek kamaz
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Alxas passt de bal zonder na te denken. Umarov rent richting de bal. Umarov geeft de bal voor. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas geeft een lange en hoge pass. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:1

7e minuut.
Bədəlbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Alxas is nu in balbezit. Alxas passt de bal met de wreef. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:2

16e minuut.
Qafarsoy met een sublieme pass. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli passt de bal zonder na te denken. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Abbaszadə bokst de bal weg. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:3

29e minuut.
Qafarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov speelt de bal door. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:4

30e minuut.
Dilqəmov passt de bal in één keer door. Daar is Rüstəmbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hüseynbəyli de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Abbaszadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ulduz rent richting de bal. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Abbaszadə bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:5

45e minuut.
İbişov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbişov passt de bal in één keer door. Dünyamalıyev rent richting de bal. Umarov verovert de bal door een tackle van achteren. Umarov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texniki Krallar 76%, FK Neftci 24%.
Texniki Krallar - FK Neftci 0:5

52e minuut.
Inworp. Heydərov met een snelle inworp. İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli geeft een lange en hoge pass. Dəmirli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Abbaszadə met een harde bal richting middenveld. İbrahimli kopt de bal weg. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Abbaszadə trapt de bal weg van het doel. Heydərov probeert de bal met de borst te controleren. İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli geeft een hoge lob. Dəmirli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Umarov rent richting de bal. Umarov geeft een hoge lob. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Abbaszadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Umarov geeft de bal voor. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:6

59e minuut.
Bədəlbəyli probeert naar een medespeler te passen. Dilqəmov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynbəyli onderschept slim de pass. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ağalı is nu in balbezit. İldırımoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İldırımoğlu met een sublieme pass. Daar is Dilqəmov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilqəmov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli onderschept slim de pass. İbrahimli speelt de bal door. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:7

69e minuut.
Hüseynbəyli speelt de bal door. Bədirxanov is nu in balbezit. Dəmirli onderschept slim de pass. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... Abbaszadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Turabov kopt de bal weg. Inworp. İbrahimli met een snelle inworp. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... Abbaszadə bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:8

73e minuut.
Dilqəmov is nu in balbezit. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. Abbaszadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Neftci 0:9

82e minuut.
Hüseynov geeft een lange en hoge pass. Hüseynbəyli met een sublieme pass. Bədirxanov rent richting de bal. Dəmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli geeft de bal voor. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... Abbaszadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

90e minuut.
İldırımoğlu met een sublieme pass. Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt İldırımoğlu zijn tegenspeler op de grond. İldırımoğlu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texniki Krallar 76%, FK Neftci 24%.
Texniki Krallar - FK Neftci 0:9