Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karinoy Döyüşçülər Texniki Krallar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Arifov rent richting de bal. Arifov probeert naar een medespeler te passen. Mürşüdov rent richting de bal. Mürşüdov draait met de bal, schiet en ... Ulduz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Xosrovov geeft de bal voor. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turabov geeft een lange en hoge pass. Qusarçaylı rent richting de bal. Qusarçaylı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
İbişov onderschept slim de pass. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli passt de bal zonder na te denken. Qusarçaylı rent richting de bal. Qusarçaylı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Döyüşçülər - Texniki Krallar 0:1

16e minuut.
Dünyamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dünyamalıyev probeert naar een medespeler te passen. Qusarçaylı is nu in balbezit. Qusarçaylı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Abbaszadə trapt de bal weg. Bədəlbəyli kopt de bal weg. Daar is Ağalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qusarçaylı is nu in balbezit. Qusarçaylı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rüstəmbəyli geeft een lange en hoge pass. Dünyamalıyev rent richting de bal. Dünyamalıyev passt de bal met de wreef. Qusarçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusarçaylı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Babaşov met een harde bal richting middenveld. Əzizbəyov rent richting de bal. Turabov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turabov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. Daar is Bədəlbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədəlbəyli speelt de bal door. Qusarçaylı rent richting de bal. Qusarçaylı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ağalı met een sublieme pass. Arifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusarçaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mürşüdov rent richting de bal. Ulduz rent richting de bal. Ulduz geeft de bal voor. Qusarçaylı rent richting de bal. Qusarçaylı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. Əzizbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Əzizbəyov passt de bal zonder na te denken. Mürşüdov rent richting de bal. Mürşüdov draait met de bal, schiet en ... Abbaszadə bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karinoy Döyüşçülər - Texniki Krallar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karinoy Döyüşçülər 49%, Texniki Krallar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karinoy Döyüşçülər - Texniki Krallar 1:1

50e minuut.
Ağalı passt de bal zonder na te denken. Arifov met een sublieme pass. Mürşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürşüdov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Döyüşçülər - Texniki Krallar 2:1

58e minuut.
Mürşüdov is nu in balbezit. Əzizbəyov rent richting de bal. Mürşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürşüdov haalt uit met een fantastische trap. Abbaszadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Döyüşçülər - Texniki Krallar 3:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustafazadə met een snelle inworp. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Əzizbəyov rent richting de bal. Əzizbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Turabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əşrəfov rent richting de bal. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Əşrəfov met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bədirxanov kan de bal niet met de borst controleren. Akifoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Bədirxanov zijn tegenspeler op de grond. Bədirxanov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Əzizbəyov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sokolov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karinoy Döyüşçülər 47%, Texniki Krallar 53%.
Karinoy Döyüşçülər - Texniki Krallar 3:1