Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTK Manıslar Saraylı Günahkarlar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Səmədoğlu trapt de bal weg van het doel. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov geeft een hoge lob. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Əjdərov is nu in balbezit. Əjdərov geeft de bal voor. Məhərəmli heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslan verovert de bal door een tackle van achteren. Aslan passt de bal in één keer door. Tahirli rent richting de bal. Tahirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tahirli onderschept slim de pass. Aslan rent richting de bal. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli onderschept slim de pass. Tahirli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Qurbanov passt de bal met de wreef. Azadov is nu in balbezit. Məhərəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov onderschept slim de pass. Azadov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Alxas geeft de bal voor. Inworp. Əjdərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTK Manıslar 65%, Saraylı Günahkarlar 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MTK Manıslar - Saraylı Günahkarlar 0:0

79e minuut.
Qurbanlı rent richting de bal. Tahirli onderschept slim de pass. Azadvətən maakt een afschuwelijke overtreding. Azadvətən krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTK Manıslar 49%, Saraylı Günahkarlar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MTK Manıslar - Saraylı Günahkarlar 0:0