Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:28
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.03
  • Stadion: Qubadlı Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2961
Qubadlı PFK Gənc Krallar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Qafurov is nu in balbezit. Qafurov met een sublieme pass. Fətəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Cavanşirov met een snelle inworp. Cəfərsoy is nu in balbezit. Fətəliyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cəfərsoy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cəfərsoy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Niftəliyev is nu in balbezit. Cəfərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərsoy rent richting de bal. Cəfərsoy haalt uit met een fantastische trap. Abutalıbov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qubadlı PFK - Gənc Krallar 0:1

20e minuut.
Niftəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Cəfərsoy rent richting de bal. Cəfərsoy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ağabalayev de bal. Ağabalayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yunisoğlu passt de bal zonder na te denken. Camallı is nu in balbezit. Camallı passt de bal zonder na te denken. Ağabalayev rent richting de bal. Ağabalayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qubadlı PFK - Gənc Krallar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qubadlı PFK 72%, Gənc Krallar 28%.
Qubadlı PFK - Gənc Krallar 0:2

54e minuut.
Cavanşirov met een sublieme pass. Ağabalayev is nu in balbezit. Məmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev onderschept slim de pass. Ağabalayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Abutalıbov trapt de bal weg. Qafurov kopt de bal weg. Nailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Eldarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafurov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eldarov. Eldarov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Niftəliyev rent richting de bal. Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafurov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qafurov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Nailov geeft een hoge lob. Camallı is nu in balbezit. Vəliyev begaat een overtreding. Vəliyev krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Fətəliyev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qafurov met de inworp. Cavanşirov is nu in balbezit. Cavanşirov geeft een hoge lob. Abutalıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Eldarov rent richting de bal. Qafurov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eldarov. Qafurov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Qafurov met een snel genomen vrije trap. Abutalıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qubadlı PFK 78%, Gənc Krallar 22%.
Qubadlı PFK - Gənc Krallar 0:2