Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.05
  • Stadion: MOİK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5399
Göyəzən ABN Kəpənəklər
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Həsənov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göyəzən - ABN Kəpənəklər 1:0

22e minuut.
Məhəmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhəmmədov speelt de bal door. Dadinger onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yusifov neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Schou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wiewouters de bal. Behbudov rent richting de bal. Wiewouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wiewouters passt de bal met de wreef. Həsənov bokst de bal weg.

26e minuut.
Wiewouters met een sublieme pass. Klungelig pakt Rajzer de bal. Pərvizzadə is nu in balbezit. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wiewouters met de inworp. Schou is nu in balbezit. Schou passt de bal met de wreef. Pərvizzadə controleert de bal met de borst. Pərvizzadə schiet op doel. Həsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göyəzən 29%, ABN Kəpənəklər 71%.
Göyəzən - ABN Kəpənəklər 1:0

54e minuut.
Poeira passt de bal zonder na te denken. Dávila is nu in balbezit. Dávila speelt de bal door. Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pərvizzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Məhəmmədov geeft de bal voor. Daar is Soltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atakişiyev rent richting de bal. Atakişiyev draait met de bal, schiet en ... McNeil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Göyəzən - ABN Kəpənəklər 1:1

68e minuut.
Poeira passt de bal met de wreef. Dávila rent richting de bal. Dávila speelt de bal door. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mahmudov geeft de bal voor. Maniyev rent richting de bal. Makai onderschept slim de pass. Wiewouters is nu in balbezit. Wiewouters geeft de bal voor. Həsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rajzer rent richting de bal. Verdixanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mahmudov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göyəzən 46%, ABN Kəpənəklər 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Göyəzən - ABN Kəpənəklər 1:1