Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arazlı Dəcəllər Baku FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


31e minuut.
Xəlilli kopt de bal weg. Daar is Həziyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəmbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəmbərov speelt de bal door. Həziyev rent richting de bal. Həziyev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Qəmbərov rent richting de bal. Dağıstanlı is nu in balbezit. Qəmbərov onderschept slim de pass. Qəmbərov haalt uit met een fantastische trap. Namazlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arazlı Dəcəllər - Baku FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arazlı Dəcəllər 57%, Baku FK 43%.
Arazlı Dəcəllər - Baku FK 0:1

47e minuut.
Xəlilli speelt de bal door. Cəmşidov is nu in balbezit. Cəmşidov met een sublieme pass. Pərvizzadə rent richting de bal. Pərvizzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov passt de bal met de wreef. Xanlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həziyev onderschept slim de pass. Həziyev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Əlisoy rent richting de bal. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı passt de bal in één keer door. Pərvizzadə is nu in balbezit. Pərvizzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Qəmbərov passt de bal zonder na te denken. Həziyev rent richting de bal. Xanlarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Həziyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Qəmbərov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Namazlı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arazlı Dəcəllər 56%, Baku FK 44%.
Arazlı Dəcəllər - Baku FK 0:1