Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 21:27
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Tisha Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8341
Tisha Smooth Harriers
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten average
good Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Andoh de bal onder controle te krijgen. Azumah bereikt de bal nog maar net als eerste. Azumah met een sublieme pass. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sowadah trapt de bal weg. Ponce kopt de bal weg. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ... Muhideen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Smooth Harriers 1:0

13e minuut.
Allotey passt de bal zonder na te denken. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust speelt de bal door. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Hrust met een sublieme pass. Foster probeert naar een medespeler te passen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Peace geeft een lange en hoge pass. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster probeert naar een medespeler te passen. Hrust geeft een hoge lob. Cícha springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Odoi kopt de bal weg. Azumah bereikt de bal nog maar net als eerste. Azumah speelt de bal door. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Muhideen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Smooth Harriers 2:0

40e minuut.
Eerdekens is nu in balbezit. Eerdekens geeft de bal voor. Cícha controleert de bal met de borst. Cícha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Smooth Harriers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 26%, Smooth Harriers 74%.
Tisha - Smooth Harriers 3:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sowadah trapt de bal weg van het doel. Foster kopt de bal weg. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Smooth Harriers 4:0

49e minuut.
Peace bereikt de bal nog maar net als eerste. Peace geeft een hoge lob. Daar is Allotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cícha onderschept slim de pass. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Kwesi rent richting de bal. Azumah verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust onderschept slim de pass. Hrust geeft een lange en hoge pass. Cícha krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Peace geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buitenhuis met de inworp. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust probeert naar een medespeler te passen. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ... Muhideen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Smooth Harriers 5:0

60e minuut.
Andoh met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster met een sublieme pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pitu onderschept slim de pass. Pitu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sowadah de bal. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Smooth Harriers 6:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaconeasa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Ruz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Azumah is nu in balbezit. Azumah geeft een hoge lob. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Smooth Harriers 7:0

78e minuut.
Hrust rent richting de bal. Hrust geeft een hoge lob. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Smooth Harriers 8:0

79e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust probeert naar een medespeler te passen. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pelczarski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Allotey is nu in balbezit. Allotey geeft een lange en hoge pass. Pitu speelt de bal door. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pelczarski passt de bal met de wreef. Hrust is nu in balbezit. Hrust geeft een hoge lob. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 24%, Smooth Harriers 76%.
Tisha - Smooth Harriers 8:0