Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucky Marauders CF Kittens
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Adomako heeft problemen om de bal te vangen. Zakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakari geeft de bal voor. Bekoe rent richting de bal. Bekoe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Odamtten onderschept slim de pass. Nazir rent richting de bal. Nazir passt de bal met de wreef. Bekoe rent richting de bal. Bekoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aidoo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mireku met de inworp. Addy is nu in balbezit. Addy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pomeyie passt de bal zonder na te denken. Odamtten rent richting de bal. Addy onderschept slim de pass. Addy haalt uit met een fantastische trap. Yara probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zakari onderschept slim de pass. Zakari speelt de bal door. Nazir is nu in balbezit. Nazir draait met de bal, schiet en ... Kingston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Marauders - CF Kittens 0:1

21e minuut.
Acheampong speelt de bal door. Asare heeft problemen om de bal te vangen. Kingston is nu in balbezit. Nazir rent richting de bal. Nazir draait met de bal, schiet en ... Kwadwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pomeyie probeert naar een medespeler te passen. Addy is nu in balbezit. Acheampong bereikt de bal nog maar net als eerste. Addy is nu in balbezit. Addy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Nyarku de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanifa met de inworp. Zakari rent richting de bal. Zakari geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Seidu met de inworp. Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pomeyie. Nazir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nazir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Marauders 60%, CF Kittens 40%.
Mucky Marauders - CF Kittens 0:1

68e minuut.
Owosu onderschept slim de pass. Owosu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mireku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Addy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Addo trapt de bal weg. Mireku probeert de bal met de borst te controleren. Mireku passt de bal met de wreef. Acheampong rent richting de bal. Acheampong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mucky Marauders - CF Kittens 1:1

71e minuut.
Klungelig pakt Odamtten de bal. Yara is nu in balbezit. Addy verovert de bal door een tackle van achteren. Acheampong rent richting de bal. Acheampong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Addy speelt de bal door. Mireku bereikt de bal nog maar net als eerste. Owosu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Owosu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mireku wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mireku kan niet meer verder spelen. Awako komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Nyarku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nyarku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Marauders 50%, CF Kittens 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mucky Marauders - CF Kittens 1:1