Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daft Birds Spectacular Sharks
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Boakye geeft een hoge lob. Asare rent richting de bal. Met opzet legt Bawa zijn tegenspeler op de grond. Asare is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yaw zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!

5e minuut.
Agyemang rent richting de bal. Bomfah verovert de bal door een tackle van achteren. Bawa rent richting de bal. Bomfah verovert de bal door een tackle van achteren. Asare probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Adjovu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adjovu geeft de bal voor. Agblexo kopt de bal weg. Asare bereikt de bal nog maar net als eerste. Asare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Poku bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakinu verovert de bal door een tackle van achteren. Yakinu probeert naar een medespeler te passen. Lawson rent richting de bal. Lawson draait met de bal, schiet en ... Adolfo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

28e minuut.
Adjovu passt de bal met de wreef. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Asare is nu in balbezit. Asare schiet op doel. Baker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Spectacular Sharks 0:1

37e minuut.
Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Bawa rent richting de bal. Lawson is nu in balbezit. Lawson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Birds 69%, Spectacular Sharks 31%.
Daft Birds - Spectacular Sharks 0:1

59e minuut.
Adjovu geeft de bal voor. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei is nu in balbezit. Asare verovert de bal door een tackle van achteren. Asare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yaw passt de bal zonder na te denken. Asare rent richting de bal. Asare passt de bal met de wreef. Lawson heeft problemen om de bal te vangen. Lawson draait met de bal, schiet en ... Adolfo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Spectacular Sharks 0:2

81e minuut.
Bomfah passt de bal in één keer door. Daar is Lawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asare bereikt de bal nog maar net als eerste. Asare schiet op doel. Lawson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Agyemang verovert de bal door een tackle van achteren. Agyemang passt de bal in één keer door. Osman is nu in balbezit. Osman draait met de bal, schiet en ... Boakye probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tafler zal de hoekschop nemen. Kwesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Birds 46%, Spectacular Sharks 54%.
Daft Birds - Spectacular Sharks 0:2