Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strenuous Wood Fiery Lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Dwomoh onderschept slim de pass. Kingston onderschept slim de pass. Kingston probeert naar een medespeler te passen. Tekye-Menson rent richting de bal. Tekye-Menson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dwomoh heeft problemen om de bal te vangen. Tekye-Menson rent richting de bal. Dwomoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwomoh haalt uit met een fantastische trap. Hyde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Inworp. Soale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekye-Menson probeert naar een medespeler te passen. Dogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tekye-Menson is nu in balbezit. Tekye-Menson geeft een lange en hoge pass. Tekye-Menson is nu in balbezit. Tekye-Menson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Strenuous Wood - Fiery Lions 0:1

35e minuut.
Kwao is nu in balbezit. Tekye-Menson verovert de bal door een tackle van achteren. Dwomoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwomoh schiet op doel. Stafford probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Muntari rent richting de bal. Kwao is nu in balbezit. Dogo rent richting de bal. Dogo haalt uit met een fantastische trap. Halm-Lutterodt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Strenuous Wood - Fiery Lions 1:1

44e minuut.
Muntari verovert de bal door een tackle van achteren. Dwomoh heeft problemen om de bal te vangen. Dwomoh met een sublieme pass. Tekye-Menson is nu in balbezit. Tekye-Menson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strenuous Wood 72%, Fiery Lions 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strenuous Wood - Fiery Lions 1:1

72e minuut.
Draman rent richting de bal. Draman passt de bal zonder na te denken. Kwao is nu in balbezit. Kwao schiet op doel. Halm-Lutterodt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strenuous Wood - Fiery Lions 2:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarpong met een snelle inworp. Kwao is nu in balbezit. Kwao schiet op doel. Halm-Lutterodt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strenuous Wood - Fiery Lions 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strenuous Wood 54%, Fiery Lions 46%.
Strenuous Wood - Fiery Lions 3:1