Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Lions Martial Tigers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Adamu passt de bal zonder na te denken. Dwomoh rent richting de bal. Tekye-Menson rent richting de bal. Dwomoh rent richting de bal. Dwomoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Lions - Martial Tigers 1:0

43e minuut.
Sapei heeft problemen om de bal te vangen. Gyamfi onderschept slim de pass. Abdulai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdulai krijgt een gele kaart. Gyamfi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Lions 38%, Martial Tigers 62%.
Fiery Lions - Martial Tigers 1:0

50e minuut.
Kumi is nu in balbezit. Agyabeng is nu in balbezit. Agyabeng met een sublieme pass. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hendricks de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tekye-Menson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Clottey de bal. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap. Halm-Lutterodt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Lions - Martial Tigers 1:1

69e minuut.
Asajile geeft een hoge lob. Clottey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ainoo. Ainoo krijgt een gele kaart. Clottey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Abdulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwomoh verovert de bal door een tackle van achteren. Dwomoh passt de bal in één keer door. Tekye-Menson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekye-Menson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Lions - Martial Tigers 2:1

75e minuut.
Tekye-Menson speelt de bal door. Inworp. Abdulai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morrison rent richting de bal. Morrison geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Lions - Martial Tigers 2:2

80e minuut.
Adamu is nu in balbezit. Agyabeng rent richting de bal. Adamu begaat een overtreding. Agyabeng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agyabeng komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Lions - Martial Tigers 2:3

86e minuut.
Morrison rent richting de bal. Morrison geeft een lange en hoge pass. Hendricks is nu in balbezit. Agyabeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyabeng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tekye-Menson rent richting de bal. Kumi is nu in balbezit. Tekye-Menson verovert de bal door een tackle van achteren. Tekye-Menson geeft een hoge lob. Declarcq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yamah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Lions 56%, Martial Tigers 44%.
Fiery Lions - Martial Tigers 2:3