Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daunting Villa Power Bears
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Adu-Amofah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kofi komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Asante geeft een hoge lob. Akonnor heeft problemen om de bal te vangen. Sangari speelt de bal door. Klungelig pakt Boadu de bal. Boadu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Boadu is nu in balbezit. Boadu haalt uit met een fantastische trap. Ayitey probeert de bal aan de voet te houden. Acquah probeert wanhopig de bal te grijpen. Manu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Daunting Villa - Power Bears 0:1

25e minuut.
Dogo-Moro passt de bal met de wreef. Lomotey is nu in balbezit. Lomotey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kofi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofi geeft een hoge lob. Acquah bokst de bal weg. Boadu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Daunting Villa - Power Bears 0:2

41e minuut.
Lomotey passt de bal zonder na te denken. Sangari is nu in balbezit. Sangari haalt uit met een fantastische trap. Acquah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ayitey probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Daunting Villa - Power Bears 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daunting Villa 71%, Power Bears 29%.
Daunting Villa - Power Bears 0:3

48e minuut.
McCarthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Osei onderschept slim de pass. Osei met een sublieme pass. Boadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
McCarthy rent richting de bal. Sangari is nu in balbezit. Sangari passt de bal zonder na te denken. Osei rent richting de bal. Osei geeft een hoge lob. Paal!

60e minuut.
Akonnor probeert de bal aan de voet te houden. Biara met een sublieme pass. Wassa geeft de bal voor. Osei rent richting de bal. Osei geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dzanie passt de bal met de wreef. Osei bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthy begaat een overtreding. Osei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Isaaka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osei rent richting de bal. Osei geeft een lange en hoge pass. Boadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadu haalt uit met een fantastische trap. Acquah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Daunting Villa - Power Bears 0:4

70e minuut.
Isaaka is nu in balbezit. Isaaka geeft de bal voor. Klungelig pakt Ayitey de bal. Boadu is nu in balbezit. Boadu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daunting Villa - Power Bears 0:5

72e minuut.
Kofi kopt de bal weg. Daar is Lomotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaaka rent richting de bal. Biara onderschept slim de pass. Biara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osei met de inworp. Sangari is nu in balbezit. Sangari geeft een hoge lob. Boadu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chesco met een snelle inworp. Kluvi kan de bal niet met de borst controleren. Kluvi speelt de bal door. Biara is nu in balbezit. Biara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daunting Villa 62%, Power Bears 38%.
Daunting Villa - Power Bears 0:5