Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Composed Professionals Real Badgers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Amoah met een sublieme pass. Arthur is nu in balbezit. Arthur passt de bal in één keer door. Aikins bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Amoah met een sublieme pass. Arthur is nu in balbezit. Aikins bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur is nu in balbezit. Arthur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nyasugbor rent richting de bal. Zeo is nu in balbezit. Nyasugbor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nyasugbor krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Bremansu de bal onder controle te krijgen. Zeo is nu in balbezit. Zeo probeert naar een medespeler te passen. Aikins bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Composed Professionals - Real Badgers 0:1

24e minuut.
Tafler is nu in balbezit. Tafler passt de bal in één keer door. Amoah heeft problemen om de bal te vangen. Bremansu rent richting de bal. Bremansu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Composed Professionals - Real Badgers 1:1

33e minuut.
Gaisie onderschept slim de pass. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yeboah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yeboah zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gyamfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyamfi geeft de bal voor. Bremansu is nu in balbezit. Bremansu draait met de bal, schiet en ... Duada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Composed Professionals - Real Badgers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Composed Professionals 57%, Real Badgers 43%.
Composed Professionals - Real Badgers 2:1

66e minuut.
Zeo onderschept slim de pass. Zeo passt de bal in één keer door. Bremansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremansu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Addy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Amoah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Darkeh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeboah is nu in balbezit. Yeboah geeft een lange en hoge pass. Paal! Duada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Composed Professionals - Real Badgers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Composed Professionals 49%, Real Badgers 51%.
Composed Professionals - Real Badgers 3:1