Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Suns Loud Academy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Taylor passt de bal in één keer door. Quainoo rent richting de bal. Kuma onderschept slim de pass. Kuma haalt uit met een fantastische trap. Danladi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suns - Loud Academy 1:0

11e minuut.
Taylor passt de bal in één keer door. Sam rent richting de bal. Sam passt de bal zonder na te denken. Pare bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Suns - Loud Academy 1:1

14e minuut.
Taylor geeft een lange en hoge pass. Inworp. McCarthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bawa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Danladi trapt de bal weg. Dodzie kopt de bal weg. Taylor kan de bal niet met de borst controleren. Kuma rent richting de bal. Kuma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pare rent richting de bal. Dodzie geeft een hoge lob. Quainoo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sam de bal onder controle te krijgen. Sam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Taylor geeft een lange en hoge pass. Boakye met een sublieme pass. Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Owosu kopt de bal weg. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuma rent richting de bal. Owosu rent richting de bal. Owosu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ketewa geeft de bal voor. Inworp. Chipsah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sam is nu in balbezit. Sam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ketewa geeft de bal voor. Inworp. Chipsah met de inworp. Sam rent richting de bal. Sam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yaro speelt de bal door. Daar is Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pare is nu in balbezit. Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suns 51%, Loud Academy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Suns - Loud Academy 1:1

56e minuut.
Owosu-Ansah rent richting de bal. Owosu-Ansah geeft een lange en hoge pass. Danladi speelt de bal door. Klungelig pakt Owosu-Ansah de bal. Owosu-Ansah draait met de bal, schiet en ... Danladi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabir speelt de bal door. Ketewa rent richting de bal. Pare onderschept slim de pass. Pare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kayede met een snelle inworp. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor geeft een hoge lob. Pare bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suns 48%, Loud Academy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Suns - Loud Academy 1:1