Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stirring Monkeys Moving Horses
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Kuma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudjo geeft de bal voor. Daar is Boadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allan rent richting de bal. Allan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kudjo verovert de bal door een tackle van achteren. Kudjo met een sublieme pass. Allan is nu in balbezit. Allan draait met de bal, schiet en ... Dadzie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirring Monkeys - Moving Horses 0:1

14e minuut.
Shaibu geeft de bal voor. Daar is Kuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawome is nu in balbezit. Sannie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lawome verovert de bal door een tackle van achteren. Lawome probeert naar een medespeler te passen. Kwadwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stirring Monkeys - Moving Horses 1:1

27e minuut.
Sannie heeft problemen om de bal te vangen. Kudjo speelt de bal door. Klungelig pakt Kuma de bal. Kwadwo onderschept slim de pass. Kwadwo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Eklu is nu in balbezit. Kudjo onderschept slim de pass. Kudjo passt de bal zonder na te denken. Allan rent richting de bal. Allan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirring Monkeys - Moving Horses 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirring Monkeys 46%, Moving Horses 54%.
Stirring Monkeys - Moving Horses 1:2

51e minuut.
Eklu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudjo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Sannie probeert naar een medespeler te passen. Adiyah rent richting de bal. Darkeh begaat een overtreding. Darkeh krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sannie rent richting de bal. Daar is Eklu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eklu geeft een hoge lob. Darkeh probeert naar een medespeler te passen. Aboste geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Eklu geeft een lange en hoge pass. Awudu geeft een lange en hoge pass. Samir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allan is nu in balbezit. Allan haalt uit met een fantastische trap. Dadzie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ketewa niet meer kan verder spelen. Ladzekpo komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kwadwo is nu in balbezit. Adiyah rent richting de bal. Kwadwo is nu in balbezit. Adiyah is nu in balbezit. Adiyah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirring Monkeys 52%, Moving Horses 48%.
Stirring Monkeys - Moving Horses 1:2