Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Bulldogs Grubby Birds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Dodzie is nu in balbezit. Osei onderschept slim de pass. Osei probeert naar een medespeler te passen. Boadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Boadu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dissramah de bal. Boadu rent richting de bal. Dissramah verovert de bal door een tackle van achteren. Dissramah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Bulldogs - Grubby Birds 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Bulldogs 30%, Grubby Birds 70%.
Sharp Bulldogs - Grubby Birds 1:0

57e minuut.
Boadu rent richting de bal. Boadu geeft een lange en hoge pass. Daar is Husein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dissramah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissramah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Bulldogs - Grubby Birds 2:0

65e minuut.
Dissramah verovert de bal door een tackle van achteren. Dissramah met een sublieme pass. Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche geeft de bal voor. Dissramah springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Adamu is nu in balbezit. Adamu geeft de bal voor. Osei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortey verovert de bal door een tackle van achteren. Bortey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Bulldogs - Grubby Birds 2:1

73e minuut.
Inkoom geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ogbeche geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Inkoom kopt de bal weg. Boadu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Bulldogs - Grubby Birds 3:1

75e minuut.
Boadu probeert naar een medespeler te passen. Dodzie rent richting de bal. Dodzie geeft een lange en hoge pass. Pappoe rent richting de bal. Pappoe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Bulldogs 44%, Grubby Birds 56%.
Sharp Bulldogs - Grubby Birds 3:1