Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubby Birds Sharp Bulldogs
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaaka onderschept slim de pass. Ogbeche maakt een afschuwelijke overtreding. Ogbeche krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Adamu onderschept slim de pass. Daar is Acheampong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acheampong passt de bal in één keer door. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah draait met de bal, schiet en ... Musah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Yardly kopt de bal weg. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yardly rent richting de bal. Yardly met een sublieme pass. Ogbeche speelt de bal door. Dissramah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissramah haalt uit met een fantastische trap. Musah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Yardly rent richting de bal. Yardly passt de bal zonder na te denken. Adams speelt de bal door. Ogbeche rent richting de bal. Ogbeche geeft een hoge lob. Musah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nyarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyarko passt de bal zonder na te denken. Dissramah rent richting de bal. Dissramah haalt uit met een fantastische trap. Koomson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Brenya passt de bal met de wreef. Nyarko rent richting de bal. Nyarko met een sublieme pass. Dissramah rent richting de bal. Dissramah draait met de bal, schiet en ... Musah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Birds - Sharp Bulldogs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Birds 68%, Sharp Bulldogs 32%.
Grubby Birds - Sharp Bulldogs 0:1

48e minuut.
Adams geeft de bal voor. Pappoe is nu in balbezit. Pappoe draait met de bal, schiet en ... Bonus probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grubby Birds - Sharp Bulldogs 1:1

51e minuut.
Inkoom geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogbeche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyarko is nu in balbezit. Nyarko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Isaaka passt de bal met de wreef. Acheampong rent richting de bal. Nyasugbor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nyasugbor naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Pappoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardly bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardly passt de bal zonder na te denken. Dissramah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissramah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Birds - Sharp Bulldogs 1:2

86e minuut.
Pappoe probeert naar een medespeler te passen. Husein rent richting de bal. Husein passt de bal zonder na te denken. Dissramah rent richting de bal. Dissramah draait met de bal, schiet en ... Musah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Birds 63%, Sharp Bulldogs 37%.
Grubby Birds - Sharp Bulldogs 1:2