Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Bulldogs Dirty Hawks
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dissramah rent richting de bal. Baoakye onderschept slim de pass. Boadu begaat een overtreding. Boadu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Boadu onderschept slim de pass. Boadu geeft een lange en hoge pass. Ayitey heeft problemen om de bal te vangen. Boakye is nu in balbezit. Boakye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boadi met een sublieme pass. Mofat heeft problemen om de bal te vangen. Eshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat verovert de bal door een tackle van achteren. Mofat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Bulldogs - Dirty Hawks 0:1

37e minuut.
Baoakye probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acheampong de bal. Boadu met een sublieme pass. Dissramah rent richting de bal. Dissramah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baoakye heeft problemen om de bal te vangen. Boadu verovert de bal door een tackle van achteren. Boadu met een sublieme pass. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Bulldogs 36%, Dirty Hawks 64%.
Sharp Bulldogs - Dirty Hawks 0:1

76e minuut.
Boadi rent richting de bal. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat onderschept slim de pass. Mofat draait met de bal, schiet en ... Eshun probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nyamekye geeft een hoge lob. Inworp. Ogbeche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharp Bulldogs - Dirty Hawks 1:1

89e minuut.
Boakye geeft een lange en hoge pass. Baoakye rent richting de bal. Baoakye probeert naar een medespeler te passen. Boadu rent richting de bal. Boadu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Bulldogs - Dirty Hawks 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Bulldogs 33%, Dirty Hawks 67%.
Sharp Bulldogs - Dirty Hawks 2:1