Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameless City Enchanting County
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Agyemang haalt uit met een fantastische trap. Daar is Komade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acheampong is nu in balbezit. Komade verovert de bal door een tackle van achteren. Komade geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Nanor heeft problemen om de bal te vangen. Komade is nu in balbezit. Komade passt de bal met de wreef. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Prempeh heeft problemen om de bal te vangen. Dwomoh onderschept slim de pass. Dwomoh probeert naar een medespeler te passen. Vardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardis schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Sulemana passt de bal met de wreef. Komade is nu in balbezit. Komade passt de bal in één keer door. Agyemang is nu in balbezit. Agyemang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Komade kopt de bal weg. Agyemang probeert de bal aan de voet te houden. Ayine is nu in balbezit. Agyemang rent richting de bal. Agyemang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ayine verovert de bal door een tackle van achteren. Ayine passt de bal in één keer door. Agyemang is nu in balbezit. Agyemang haalt uit met een fantastische trap. Ahmed probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Manu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ayine de bal. Ayine passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agyemang de bal. Agyemang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Naziru controleert de bal met de borst. Adnan rent richting de bal. Adnan passt de bal met de wreef. Ayine is nu in balbezit. Ayine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyarku onderschept slim de pass. Nyarku speelt de bal door. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless City - Enchanting County 0:1

38e minuut.
Schandorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schandorf geeft de bal voor. Ketewa kan de bal niet met de borst controleren. Agyemang is nu in balbezit. Agyemang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless City 60%, Enchanting County 40%.
Shameless City - Enchanting County 0:1

48e minuut.
Sulemana passt de bal zonder na te denken. Nyarku rent richting de bal. Oppong onderschept slim de pass. Ayine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ketewa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schandorf met de inworp. Nyarku is nu in balbezit. Nyarku geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Acheampong is nu in balbezit. Ayine rent richting de bal. Ayine passt de bal met de wreef. Agyemang is nu in balbezit. Agyemang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dwomoh geeft een lange en hoge pass. Prempeh heeft problemen om de bal te vangen. Nanor rent richting de bal. Nanor haalt uit met een fantastische trap. Danladi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameless City - Enchanting County 1:1

83e minuut.
Adnan passt de bal in één keer door. Nanor is nu in balbezit. Nanor speelt de bal door. Vardis rent richting de bal. Vardis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Acheampong geeft een hoge lob. Daar is Dwomoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prempeh probeert naar een medespeler te passen. Vardis rent richting de bal. Vardis schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless City 48%, Enchanting County 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameless City - Enchanting County 1:1