Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampro invest Phlegmatic Albion
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Nyasugbor is nu in balbezit. Nyasugbor geeft de bal voor. Toure is nu in balbezit. Issaka is nu in balbezit. Issaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampro invest - Phlegmatic Albion 0:1

6e minuut.
Cudjoe rent richting de bal. Sowadah rent richting de bal. Sowadah passt de bal in één keer door. Zeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Prempeh geeft de bal voor. Foley rent richting de bal. Foley speelt de bal door. Zeo is nu in balbezit. Zeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sarpong probeert naar een medespeler te passen. Issaka rent richting de bal. Issaka met een sublieme pass. Klungelig pakt Kissi de bal. Kissi draait met de bal, schiet en ... Attakora-Gyama bokst de bal weg.

37e minuut.
Kissi draait met de bal, schiet en ... Obeng-Darko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpong rent richting de bal. Sarpong geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampro invest 59%, Phlegmatic Albion 41%.
Sampro invest - Phlegmatic Albion 0:1

52e minuut.
Attakora-Gyama trapt de bal weg van het doel. Banahene rent richting de bal. Banahene passt de bal zonder na te denken. Kudjo rent richting de bal. Kudjo geeft de bal voor. Addy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kissi is nu in balbezit. Banahene is nu in balbezit. Kissi onderschept slim de pass. Issaka is nu in balbezit. Issaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampro invest - Phlegmatic Albion 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampro invest 49%, Phlegmatic Albion 51%.
Sampro invest - Phlegmatic Albion 0:2