Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Rovers Feeble SC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Dadzie met een sublieme pass. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah is nu in balbezit. Yeboah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Andoh met een sublieme pass. Tafler rent richting de bal. Tafler probeert naar een medespeler te passen. Dissramah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissramah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Yeboah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andoh verovert de bal door een tackle van achteren. Andoh speelt de bal door. Yaro is nu in balbezit. Yaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tafler met een harde bal richting middenveld. Nyasugbor kopt de bal weg. Klungelig pakt Mutala de bal. Yaro is nu in balbezit. Yaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Rovers 35%, Feeble SC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp Rovers - Feeble SC 0:0

46e minuut.
Yaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaro geeft de bal voor. Daar is Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeboah onderschept slim de pass. Yeboah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dadzie rent richting de bal. Dadzie geeft de bal voor. Ocansey is nu in balbezit. Andoh onderschept slim de pass. Andoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Attakora-Gyama rent richting de bal. Yeboah is nu in balbezit. Attakora-Gyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah onderschept slim de pass. Yeboah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Rovers 60%, Feeble SC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp Rovers - Feeble SC 0:0