Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phlegmatic Albion Incensed Runners
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Issaka passt de bal in één keer door. Kissi is nu in balbezit. Donkor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kissi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Issaka komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dogo rent richting de bal. Opare verovert de bal door een tackle van achteren. Abbah rent richting de bal. Dogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phlegmatic Albion - Incensed Runners 0:1

41e minuut.
Abbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbah passt de bal zonder na te denken. Annan met een sublieme pass. Donkor rent richting de bal. Donkor haalt uit met een fantastische trap. Addy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Opare probeert de bal met de borst te controleren. Donkor verovert de bal door een tackle van achteren. Donkor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phlegmatic Albion - Incensed Runners 0:2

44e minuut.
Toure is nu in balbezit. Toure probeert naar een medespeler te passen. Donkor speelt de bal door. Dogo is nu in balbezit. Dogo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phlegmatic Albion 53%, Incensed Runners 47%.
Phlegmatic Albion - Incensed Runners 0:2

55e minuut.
Sowadah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbah is nu in balbezit. Abbah passt de bal zonder na te denken. Dogo rent richting de bal. Dogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phlegmatic Albion - Incensed Runners 0:3

65e minuut.
Sule is nu in balbezit. Donkor onderschept slim de pass. Abbah rent richting de bal. Abbah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Opare de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sowadah met de inworp. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbah onderschept slim de pass. Abbah passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Abora bereikt de bal nog maar net als eerste. Annan onderschept slim de pass. Annan speelt de bal door. Dogo is nu in balbezit. Dogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phlegmatic Albion - Incensed Runners 0:4

75e minuut.
Inworp. Toure met een snelle inworp. Klungelig pakt Samson de bal. Issaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Issaka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Donkor passt de bal met de wreef. Abbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbah met een sublieme pass. Dogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo draait met de bal, schiet en ... Addy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule geeft een hoge lob. Donkor controleert de bal met de borst. Abbah rent richting de bal. Abbah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phlegmatic Albion 62%, Incensed Runners 38%.
Phlegmatic Albion - Incensed Runners 0:4