Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
浪子不回头 KINGSHOW FC
浪子-A Tactiek jzzl532jg
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
29.8 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Zhaojun speelt de bal door. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă passt de bal in één keer door. Urs rent richting de bal. Urs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:1

6e minuut.
Zhaojun rent richting de bal. Zhaojun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiriţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chiriţă geeft een hoge lob. Yunhe rent richting de bal. Estevão begaat een overtreding. Estevão krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kuler is nu in balbezit. Minzhi speelt de bal door. Kuler probeert naar een medespeler te passen. Urs rent richting de bal. Urs draait met de bal, schiet en ... Chengda bokst de bal weg. Urs is nu in balbezit. Urs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:2

12e minuut.
Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă geeft de bal voor. Estevão is nu in balbezit. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs draait met de bal, schiet en ... Chengda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă geeft de bal voor. Chengda bokst de bal weg.

16e minuut.
Lichograj kopt de bal weg. Chiriţă met een sublieme pass. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs draait met de bal, schiet en ... Chengda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:3

18e minuut.
Zhaojun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiriţă met een snelle inworp. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler geeft de bal voor. Chengda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Topór geeft de bal voor. Yunhe kopt de bal weg. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman geeft de bal voor. Topór geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urs springt en kopt de bal. Chengda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler geeft een lange en hoge pass. Estevão is nu in balbezit. Urs rent richting de bal. Urs haalt uit met een fantastische trap. Chengda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Marmolejo Martínez met een snelle inworp. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór geeft een lange en hoge pass. Urs krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Topór rent richting de bal. Topór geeft de bal voor. Urs is nu in balbezit. Urs draait met de bal, schiet en ... Chengda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:4

33e minuut.
Lichograj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichograj geeft een hoge lob. Urs is nu in balbezit. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Topór rent richting de bal. Topór passt de bal in één keer door. Estevão is nu in balbezit. Estevão schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Kuler rent richting de bal. Kuler geeft een lange en hoge pass. Kegang kopt de bal weg. Chiriţă geeft de bal voor. Urs springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chengda niet meer kan verder spelen. Guoxiang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 81%, KINGSHOW FC 19%.
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:4

47e minuut.
Yunhe verovert de bal door een tackle van achteren. Topór probeert de bal met de borst te controleren. Topór met een sublieme pass. Estevão rent richting de bal. Estevão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:5

49e minuut.
Marmolejo Martínez geeft de bal voor. Yunhe kopt de bal weg. Topór is nu in balbezit. Urs is nu in balbezit. Urs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urs is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiriţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Yunhe is nu in balbezit. Topór verovert de bal door een tackle van achteren. Topór passt de bal in één keer door. Urs is nu in balbezit. Urs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:6

58e minuut.
Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler passt de bal zonder na te denken. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Guoxiang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Caihua rent richting de bal. Kuler verovert de bal door een tackle van achteren. Kuler geeft een lange en hoge pass. Urs is nu in balbezit. Urs schiet op doel. Guoxiang bokst de bal weg.

68e minuut.
Yifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yifan geeft een hoge lob. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs haalt uit met een fantastische trap. Guoxiang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:7

70e minuut.
Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă met een sublieme pass. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:8

79e minuut.
Chiriţă passt de bal met de wreef. Minzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs onderschept slim de pass. Urs haalt uit met een fantastische trap. Guoxiang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:9

82e minuut.
Yunhe onderschept slim de pass. Inworp. Topór met een snelle inworp. Estevão is nu in balbezit. Estevão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gaitian rent richting de bal. Manshu is nu in balbezit. Marmolejo Martínez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marmolejo Martínez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 67%, KINGSHOW FC 33%.
浪子不回头 - KINGSHOW FC 0:9