Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 13:27
  • Competitiewedstrijd: Jia League.01
  • Stadion: gooder Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2820
gooder Ruixue Aohua
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zhongxin rent richting de bal. Zhongxin met een sublieme pass. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zuo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pujie passt de bal met de wreef. Shanyao is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xu. Xu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Shouting passt de bal in één keer door. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan met een sublieme pass. Shanyao is nu in balbezit. Shanyao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zhengbin rent richting de bal. Zhengbin met een sublieme pass. Aoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige verovert de bal door een tackle van achteren. Kaige haalt uit met een fantastische trap. Yunfeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Shouting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaige is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zhengbin rent richting de bal. Zhengbin passt de bal zonder na te denken. Kaige is nu in balbezit. Kaige haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zuo de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - Ruixue Aohua 0:1

32e minuut.
Zhengbin heeft problemen om de bal te vangen. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan passt de bal zonder na te denken. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Shouting rent richting de bal. Zhengbin rent richting de bal. Shouting tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shouting krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Yalong is nu in balbezit. Yalong geeft de bal voor. Shenyang rent richting de bal. Zhongxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxin passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 52%, Ruixue Aohua 48%.
gooder - Ruixue Aohua 0:1

49e minuut.
Pujie kopt de bal weg. Wenchuan rent richting de bal. Luwei verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengbin rent richting de bal. Zhengbin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanyao rent richting de bal. Wenchuan rent richting de bal. Shanyao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanyao haalt uit met een fantastische trap. Shihong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gooder - Ruixue Aohua 1:1

79e minuut.
Shouting is nu in balbezit. Binyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shouting probeert naar een medespeler te passen. Wenchuan heeft problemen om de bal te vangen. Wenchuan schiet op doel. Shihong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 35%, Ruixue Aohua 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gooder - Ruixue Aohua 1:1