Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
五台山足球队 fc great bay
Normal Tactiek 4312
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 41.8
weak Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Dongguo heeft problemen om de bal te vangen. Xifu verovert de bal door een tackle van achteren. Lei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xifu rent richting de bal. Xifu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Hongzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lei onderschept slim de pass. Lei met een sublieme pass. Da bereikt de bal nog maar net als eerste. Da schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jilong geeft de bal voor. Inworp. Xiangxiang met de inworp. Xifu is nu in balbezit. Xifu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

15e minuut.
Lei rent richting de bal. Lei passt de bal zonder na te denken. Xifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xifu draait met de bal, schiet en ... Jianshuo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:1

21e minuut.
Zhiqiang met een sublieme pass. Daar is Hongzhang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da is nu in balbezit. Da schiet op doel. Jianshuo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Xifu is nu in balbezit. Xifu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:2

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jianshuo niet meer kan verder spelen. Yifeng komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Jiakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiakang geeft de bal voor. Zuwu rent richting de bal. Zuwu geeft een hoge lob. Da geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zeming passt de bal in één keer door. Daar is Lei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lei met een sublieme pass. Da bereikt de bal nog maar net als eerste. Da draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Da, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da met een sublieme pass. Xifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xifu draait met de bal, schiet en ... Yifeng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Da rent richting de bal. Da passt de bal met de wreef. Daar is Xifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lei rent richting de bal. Lei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:3

41e minuut.
Hongzhang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guowei met een sublieme pass. Da rent richting de bal. Lei is nu in balbezit. Lei geeft de bal voor. Yifeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Guowei speelt de bal door. Da rent richting de bal. Da passt de bal in één keer door. Daar is Xifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xifu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 五台山足球队 77%, fc great bay 23%.
五台山足球队 - fc great bay 0:3

50e minuut.
Guowei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongzhang verovert de bal door een tackle van achteren. Hongzhang met een sublieme pass. Da rent richting de bal. Da haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bichu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guowei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lei rent richting de bal. Lei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:4

52e minuut.
Dongguo probeert naar een medespeler te passen. Xifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Da rent richting de bal. Da haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:5

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guowei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hongzhang rent richting de bal. Lei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lei geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:6

57e minuut.
Daar is Jilong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiangxiang met een sublieme pass. Xifu rent richting de bal. Xifu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:7

63e minuut.
Lei rent richting de bal. Lei passt de bal met de wreef. Xiangxiang probeert naar een medespeler te passen. Xifu rent richting de bal. Xifu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:8

66e minuut.
Zhiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lei verovert de bal door een tackle van achteren. Lei probeert naar een medespeler te passen. Xifu rent richting de bal. Xifu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zhao geeft een hoge lob. Inworp. Xiangxiang met de inworp. Xifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xifu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Guowei geeft een lange en hoge pass. Xifu is nu in balbezit. Jilong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xifu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Xifu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
五台山足球队 - fc great bay 0:9

90e minuut.
Da is nu in balbezit. Lei probeert naar een medespeler te passen. Xifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xifu draait met de bal, schiet en ... Yifeng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 五台山足球队 70%, fc great bay 30%.
五台山足球队 - fc great bay 0:9