Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
泰安联 GXhuaren
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Ruike passt de bal zonder na te denken. Guorong is nu in balbezit. Guorong passt de bal in één keer door. Wenjing rent richting de bal. Wenjing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Yongqing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lai rent richting de bal. Wenjing is nu in balbezit. Wenjing haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guorong de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ruike geeft de bal voor. Inworp. Yongqing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Changhong is nu in balbezit. Changhong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Jiaxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongqing onderschept slim de pass. Yongqing speelt de bal door. Jingdao is nu in balbezit. Jingdao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yongqing geeft een hoge lob. Jianren controleert de bal met de borst. Jingdao rent richting de bal. Jingdao schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 泰安联 61%, GXhuaren 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
泰安联 - GXhuaren 0:0

49e minuut.
Jihai is nu in balbezit. Yuhuai onderschept slim de pass. Yuhuai passt de bal met de wreef. Changhong is nu in balbezit. Changhong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Weihua met een snelle inworp. Jihai speelt de bal door. Guorong rent richting de bal. Guorong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
泰安联 - GXhuaren 0:1

77e minuut.
Weijian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhenyue komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Jiaxin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yongqing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Guanyong trapt de bal weg van het doel. Jihai speelt de bal door. Wenjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 泰安联 47%, GXhuaren 53%.
泰安联 - GXhuaren 0:1