Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yike Sunrise Nande Nan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Jianghu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xing is nu in balbezit. Jianghu begaat een overtreding. Xing raakt geblesseerd tijdens het duel. Xing zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yuyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donghuang bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Sunrise - Nande Nan 0:1

6e minuut.
Xianrong probeert naar een medespeler te passen. Zegang is nu in balbezit. Baorui begaat een overtreding. Baorui krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Jianghu geeft de bal voor. Jinbai rent richting de bal. Donghuang rent richting de bal. Jinbai rent richting de bal. Jinbai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjing is nu in balbezit. Rong speelt de bal door. Weikun is nu in balbezit. Weikun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yike Sunrise - Nande Nan 1:1

31e minuut.
Yunchang speelt de bal door. Donghuang is nu in balbezit. Jinbai is nu in balbezit. Donghuang is nu in balbezit. Donghuang haalt uit met een fantastische trap. Yuyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jianghu passt de bal in één keer door. Anjing is nu in balbezit. Ruijia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruijia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yike Sunrise 47%, Nande Nan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yike Sunrise - Nande Nan 1:1

52e minuut.
Anjing geeft een hoge lob. Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rong passt de bal in één keer door. Xianrong is nu in balbezit. Xianrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Sunrise - Nande Nan 2:1

65e minuut.
Weikun bereikt de bal nog maar net als eerste. Weikun draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Zhongyong de bal. Weikun bereikt de bal nog maar net als eerste. Weikun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Yapeng geeft de bal voor. Donghuang kopt de bal weg. Daar is Rong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinbai is nu in balbezit. Jinbai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yike Sunrise 38%, Nande Nan 62%.
Yike Sunrise - Nande Nan 2:1