Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC N L Inventor Huangwangba AS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ruoyun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Xueyan de bal. Shaobo begaat een overtreding. Shaobo krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Lishi probeert naar een medespeler te passen. Xizhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xizhi met een sublieme pass. Shaobo rent richting de bal. Shaobo draait met de bal, schiet en ... Achen bokst de bal weg.

16e minuut.
Danping is nu in balbezit. Xizhi onderschept slim de pass. Xizhi speelt de bal door. Naiqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Naiqun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zihou de bal. Shaobo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shiqi. Shaobo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zihou met een snel genomen vrije trap. Naiqun krijgt zijn hoofd ertegen. Yinling probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Shiqi passt de bal in één keer door. Danping heeft problemen om de bal te vangen. Naiqun begaat een overtreding. Naiqun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC N L Inventor 53%, Huangwangba AS 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC N L Inventor - Huangwangba AS 0:0

65e minuut.
Xizhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xizhi passt de bal zonder na te denken. Shaobo rent richting de bal. Naiqun rent richting de bal. Naiqun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xizhi neemt de hoekschop. Achen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Naiqun de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC N L Inventor 57%, Huangwangba AS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC N L Inventor - Huangwangba AS 0:0