Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Cairo Amazigh Team FC
kayle Tactiek TRY
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen good


6e minuut.
Barbato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qasim komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Van der Straeten rent richting de bal. Van der Straeten passt de bal zonder na te denken. Osorio speelt de bal door. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Qasim heeft problemen om de bal te vangen. Qasim passt de bal zonder na te denken. Düzgün rent richting de bal. Makridakis verovert de bal door een tackle van achteren. Makridakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski speelt de bal door. Qasim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van der Straeten rent richting de bal. Van der Straeten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wafiq onderschept slim de pass. Wafiq passt de bal in één keer door. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Jafar verovert de bal door een tackle van achteren. Jafar met een sublieme pass. Wafiq met een sublieme pass. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Wafiq kopt de bal weg. Peppe verovert de bal door een tackle van achteren. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Amazigh Team FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cairo 46%, Amazigh Team FC 54%.
United Cairo - Amazigh Team FC 1:0

50e minuut.
Berglund onderschept slim de pass. Berglund met een sublieme pass. Daar is Toya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makridakis rent richting de bal. Makridakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ubayy kopt de bal weg. Peppe heeft problemen om de bal te vangen. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Amazigh Team FC 2:0

53e minuut.
Toya onderschept slim de pass. Jafar heeft problemen om de bal te vangen. Jafar speelt de bal door. Moussa heeft problemen om de bal te vangen. Moussa haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Momot geeft de bal voor. Inworp. Toya met een snelle inworp. Jafar geeft een hoge lob. Thabit is nu in balbezit. Abdul-Mujib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thabit is nu in balbezit. Thabit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Amazigh Team FC 3:0

69e minuut.
Makridakis passt de bal met de wreef. Jafar geeft de bal voor. Daar is Ubayy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jafar passt de bal met de wreef. Issa is nu in balbezit. Issa geeft een hoge lob. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ubayy rent richting de bal. Ubayy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Amazigh Team FC 4:0

80e minuut.
Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy is nu in balbezit. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cairo 45%, Amazigh Team FC 55%.
United Cairo - Amazigh Team FC 4:0