Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:21
  • Competitiewedstrijd: League B.01
  • Stadion: livfc1 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
livfc1 El-Nady El-Gharbya
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zakiy met een sublieme pass. Klungelig pakt Ramadan de bal. Ramadan passt de bal zonder na te denken. Kaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ramadan passt de bal zonder na te denken. Daar is El-Ghabbour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El-Ghabbour wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El-Ghabbour kan niet meer verder spelen. Ramadan geeft een hoge lob. Hanif komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Salah kopt de bal weg. Hanif rent richting de bal. Abu Mosalam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abu Mosalam krijgt een gele kaart. Hanif raakt geblesseerd tijdens het duel. Abu Mosalam geeft een hoge lob. Hanif zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdul-Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zakiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden verovert de bal door een tackle van achteren. Metwali is nu in balbezit. Kaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Abu Mosalam de bal. Salah Zaki verovert de bal door een tackle van achteren. Salah Zaki speelt de bal door. Tahir is nu in balbezit. Tahir haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Karim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdul-Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Karim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - El-Nady El-Gharbya 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livfc1 53%, El-Nady El-Gharbya 47%.
livfc1 - El-Nady El-Gharbya 1:0

54e minuut.
Shedid Qnawy heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Aliyy is nu in balbezit. Abdul-Aliyy geeft de bal voor. Abdul-Karim probeert de bal met de borst te controleren. Yasser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Shedid Qnawy rent richting de bal. Shedid Qnawy geeft een lange en hoge pass. El Hadeedi kopt de bal weg. Qotoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qotoz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Qotoz geeft de bal voor. Negm El-Din kopt de bal weg. Abdul-Aliyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden verovert de bal door een tackle van achteren. Kaden draait met de bal, schiet en ... Darwish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Metwali is nu in balbezit. Kaden rent richting de bal. Kaden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Salah Zaki passt de bal met de wreef. El Hadeedi rent richting de bal. Zakiy probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Karim is nu in balbezit. Abdul-Karim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - El-Nady El-Gharbya 2:0

81e minuut.
Inworp. Negm El-Din met een snelle inworp. Metwali rent richting de bal. Metwali draait met de bal, schiet en ... Abdul-Aliyy probeert de bal aan de voet te houden. Darwish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kaden passt de bal met de wreef. Tahir is nu in balbezit. Tahir passt de bal in één keer door. Abdul-Karim rent richting de bal. Abdul-Karim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - El-Nady El-Gharbya 3:0

86e minuut.
Shedid Qnawy geeft de bal voor. Inworp. Qotoz met de inworp. Metwali is nu in balbezit. Metwali geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livfc1 60%, El-Nady El-Gharbya 40%.
livfc1 - El-Nady El-Gharbya 3:0