Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:21
  • Competitiewedstrijd: League B.01
  • Stadion: Ghost_EG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2899
Ghost_EG Asfar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ayman geeft de bal voor. Daar is Nur al Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farid rent richting de bal. Farid draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jamal al Din de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Farid rent richting de bal. Farid passt de bal zonder na te denken. Jamal al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur al Din onderschept slim de pass. Nur al Din schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost_EG 50%, Asfar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghost_EG - Asfar 0:0

48e minuut.
Nassef passt de bal zonder na te denken. Imad geeft de bal voor. Daar is Hada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Aal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Aal draait met de bal, schiet en ... Abdul-Hadji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarhaan rent richting de bal. Sarhaan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost_EG - Asfar 0:1

51e minuut.
Ayman is nu in balbezit. Ayman met een sublieme pass. Saeed is nu in balbezit. Nur al Din onderschept slim de pass. Nur al Din haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Meteeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asif onderschept slim de pass. Asif passt de bal in één keer door. Farid rent richting de bal. Farid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghost_EG - Asfar 1:1

77e minuut.
Ayman is nu in balbezit. Ayman geeft de bal voor. Ramadan kan de bal niet met de borst controleren. Farid rent richting de bal. Farid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost_EG 46%, Asfar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghost_EG - Asfar 1:1