Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nejoom Ismaily Welad Qenna
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rashwan rent richting de bal. Younes onderschept slim de pass. Younes passt de bal met de wreef. Fawzy is nu in balbezit. Khouder verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom Ismaily - Welad Qenna 1:0

22e minuut.
Sami geeft de bal voor. Eldozwi kopt de bal weg. Labeeb controleert de bal met de borst. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
El Shirbini passt de bal zonder na te denken. Abdul-Azim geeft een hoge lob. Eldozwi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap. Ben Laden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sami met een sublieme pass. Begato met een sublieme pass. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fawzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawzy geeft een lange en hoge pass. Ihsan is nu in balbezit. Begato onderschept slim de pass. Begato geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nejoom Ismaily 52%, Welad Qenna 48%.
Nejoom Ismaily - Welad Qenna 1:0

75e minuut.
Inworp. Begato met een snelle inworp. Labeeb probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Azim rent richting de bal. Abdul-Azim geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nejoom Ismaily - Welad Qenna 1:1

76e minuut.
Abdul-Azim met de inworp. El Shirbini rent richting de bal. El Shirbini speelt de bal door. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom Ismaily - Welad Qenna 1:2

80e minuut.
Kedar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kedar geeft een hoge lob. Wajeh is nu in balbezit. El-Abd onderschept slim de pass. El-Abd draait met de bal, schiet en ... Ben Laden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom Ismaily - Welad Qenna 1:3

85e minuut.
Rashwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashwan geeft een hoge lob. Ihsan probeert de bal aan de voet te houden. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd schiet op doel. Ben Laden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nejoom Ismaily - Welad Qenna 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nejoom Ismaily 62%, Welad Qenna 38%.
Nejoom Ismaily - Welad Qenna 1:4