Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Port Sporting Nejoom Dajaaj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ekramy rent richting de bal. Jameel verovert de bal door een tackle van achteren. Jameel passt de bal zonder na te denken. Abd El Latif is nu in balbezit. Abd El Latif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Sporting - Nejoom Dajaaj 1:0

19e minuut.
Ragheb rent richting de bal. Atif bereikt de bal nog maar net als eerste. Atif geeft een hoge lob. Abd El Latif rent richting de bal. Abd El Latif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shunnar is nu in balbezit. Klungelig pakt Mahmud de bal. Shunnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. Sariyah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

27e minuut.
Yasar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shehab met een snelle inworp. Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Misbah kopt de bal weg. Ragheb heeft problemen om de bal te vangen. Mahmud is nu in balbezit. Shunnar is nu in balbezit. Shunnar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Port Sporting - Nejoom Dajaaj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Sporting 49%, Nejoom Dajaaj 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Sporting - Nejoom Dajaaj 1:1

58e minuut.
Ishaq verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Jameel de bal. Met opzet legt Ekramy zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ekramy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ekramy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Yasar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuri rent richting de bal. Taher maakt een afschuwelijke overtreding. Taher krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Zayyan rent richting de bal. Zayyan geeft de bal voor. Sobhy kopt de bal weg. Shunnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunnar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nuri geeft de bal voor. Daar is Khaldoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shunnar rent richting de bal. Shunnar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Port Sporting - Nejoom Dajaaj 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Sporting 53%, Nejoom Dajaaj 47%.
Port Sporting - Nejoom Dajaaj 1:2