Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fashaaeh El-Menia Port Sporting
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Jameel passt de bal zonder na te denken. Taher is nu in balbezit. Abd El-Zaher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abd El-Zaher krijgt een gele kaart.

10e minuut.
El-Hussieny rent richting de bal. El-Hussieny geeft de bal voor. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzam is nu in balbezit. Azzam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Atif onderschept slim de pass. Atif met een sublieme pass. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel rent richting de bal. Jameel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fashaaeh El-Menia 44%, Port Sporting 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fashaaeh El-Menia - Port Sporting 0:0

47e minuut.
Matar speelt de bal door. Jameel rent richting de bal. Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel onderschept slim de pass. Jameel schiet op doel. Husam al Din verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ishaq is nu in balbezit. Ishaq geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bo`smat de bal onder controle te krijgen. Shehab is nu in balbezit. Shehab geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Abd El-Zaher passt de bal met de wreef. Misbah is nu in balbezit. Azzam verovert de bal door een tackle van achteren. Azzam haalt uit met een fantastische trap. Sariyah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Basem rent richting de bal. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar met een sublieme pass. Abd El Latif is nu in balbezit. Abd El Latif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aziz passt de bal met de wreef. Bo`smat rent richting de bal. Abd El Latif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abd El Latif krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fashaaeh El-Menia 54%, Port Sporting 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fashaaeh El-Menia - Port Sporting 0:0