Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady El-Menofia SC El-Daqhlya
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Tarif speelt de bal door. El-Halfout is nu in balbezit. Jawad onderschept slim de pass. Jawad haalt uit met een fantastische trap. El Asrawey probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Tarif de bal. Hatem probeert naar een medespeler te passen. Tarif controleert de bal met de borst. Jawad rent richting de bal. Jawad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Menofia - SC El-Daqhlya 0:1

14e minuut.
Mousa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amgad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amgad geeft een lange en hoge pass. Jawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Menofia - SC El-Daqhlya 0:2

15e minuut.
Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa verovert de bal door een tackle van achteren. Mousa speelt de bal door. Jawad is nu in balbezit. Jawad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ossama Nabih rent richting de bal. Rezk verovert de bal door een tackle van achteren. Rezk geeft een lange en hoge pass. Shaaban is nu in balbezit. Shaaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Menofia - SC El-Daqhlya 1:2

20e minuut.
Luqman verovert de bal door een tackle van achteren. Luqman geeft een hoge lob. Ossama Nabih is nu in balbezit. Amgad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amgad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
El-Wahsh passt de bal met de wreef. Amgad is nu in balbezit. Jawad is nu in balbezit. Amgad is nu in balbezit. Amgad draait met de bal, schiet en ... Sabeeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Amgad geeft de bal voor. Shaaban is nu in balbezit. Shaaban met een sublieme pass. Suoud is nu in balbezit. Suoud draait met de bal, schiet en ... Muhanned probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nady El-Menofia - SC El-Daqhlya 2:2

31e minuut.
Rezk rent richting de bal. Amgad verovert de bal door een tackle van achteren. Amgad met een sublieme pass. Jawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Menofia - SC El-Daqhlya 2:3

41e minuut.
Tarif rent richting de bal. Amgad onderschept slim de pass. Amgad probeert naar een medespeler te passen. Jawad rent richting de bal. Jawad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady El-Menofia 56%, SC El-Daqhlya 44%.
Nady El-Menofia - SC El-Daqhlya 2:3

64e minuut.
Rezk rent richting de bal. Ossama Nabih rent richting de bal. Rezk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezk krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tarif rent richting de bal. Tarif speelt de bal door. Suoud rent richting de bal. Suoud schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abdel Razek de bal onder controle te krijgen. Muhanned verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady El-Menofia 63%, SC El-Daqhlya 37%.
Nady El-Menofia - SC El-Daqhlya 2:3