Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GZR Médecins Formidables
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lahure passt de bal zonder na te denken. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal met de wreef. Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Simon met een sublieme pass. Avisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Avisse geeft een lange en hoge pass. Lamirand rent richting de bal. Lamirand schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon geeft een hoge lob. Meyer kopt de bal weg. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins geeft een lange en hoge pass. Saponaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lamirand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondelinger begaat een overtreding. Dondelinger krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Dondelinger probeert naar een medespeler te passen. Meyer rent richting de bal. Meyer passt de bal in één keer door. Michels rent richting de bal. Michels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Drevet is nu in balbezit. Drevet geeft de bal voor. Beaucourt kopt de bal weg. Lamirand rent richting de bal. Lamirand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Lahure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meyer rent richting de bal. Omerovic is nu in balbezit. Meyer is nu in balbezit. Meyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt passt de bal in één keer door. Grethen heeft problemen om de bal te vangen. Meyer is nu in balbezit. Meyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kerger passt de bal in één keer door. Dondelinger rent richting de bal. Beaucourt rent richting de bal. Lamirand rent richting de bal. Lamirand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GZR - Médecins Formidables 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GZR 58%, Médecins Formidables 42%.
FC GZR - Médecins Formidables 0:1

58e minuut.
Wohlfart bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen met een sublieme pass. Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GZR - Médecins Formidables 1:1

60e minuut.
Lahure passt de bal zonder na te denken. Simon is nu in balbezit. Simon probeert naar een medespeler te passen. Michels heeft problemen om de bal te vangen. Michels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Koob geeft de bal voor. Avisse is nu in balbezit. Avisse passt de bal zonder na te denken. Lamirand rent richting de bal. Lamirand haalt uit met een fantastische trap. Probst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Bewing komt het veld opgelopen. Wolmering komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kerger geeft een lange en hoge pass. Dondelinger kopt de bal weg. Meyer is nu in balbezit. Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kerger passt de bal in één keer door. Lamirand rent richting de bal. Beaucourt rent richting de bal. Lamirand is nu in balbezit. Lamirand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GZR 41%, Médecins Formidables 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GZR - Médecins Formidables 1:1