Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aviateurs Noirs Anfora
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Hedin onderschept slim de pass. Hedin geeft een hoge lob. Feit rent richting de bal. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Feit met een sublieme pass. Klungelig pakt Amiot de bal. Amiot probeert naar een medespeler te passen. Lamirand rent richting de bal. Lamirand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Duchene raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rayal komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Lamirand met een sublieme pass. Amiot met een sublieme pass. Daar is Feit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rayal is nu in balbezit. Rayal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Konsbrück trapt de bal weg van het doel. Alliot heeft problemen om de bal te vangen. Alliot speelt de bal door. Rayal is nu in balbezit. Rayal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Feit is nu in balbezit. Erpelding onderschept slim de pass. Erpelding speelt de bal door. Rayal rent richting de bal. Rayal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Noirs 63%, Anfora 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aviateurs Noirs - Anfora 0:0

61e minuut.
Koob geeft de bal voor. da Silva rent richting de bal. da Silva speelt de bal door. Klungelig pakt Lamirand de bal. Lamirand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Feit is nu in balbezit. Alliot verovert de bal door een tackle van achteren. Alliot met een sublieme pass. Rayal is nu in balbezit. Rayal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Maas met een harde bal richting middenveld. Daar is Hedin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliot geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviateurs Noirs - Anfora 0:1

80e minuut.
Alliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliot passt de bal in één keer door. Koob controleert de bal met de borst. Rayal is nu in balbezit. Rayal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
da Silva rent richting de bal. Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva is nu in balbezit. Lamirand rent richting de bal. Lamirand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Noirs 59%, Anfora 41%.
Aviateurs Noirs - Anfora 0:1