Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Acharnés Ambassadeurs Radicaux
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Consbruck met de inworp. Frieden rent richting de bal. Frieden probeert naar een medespeler te passen. Steil-Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Steil-Antoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Acharnés - Ambassadeurs Radicaux 0:1

7e minuut.
Wengler probeert naar een medespeler te passen. Leisen speelt de bal door. Greisch heeft problemen om de bal te vangen. Rodange rent richting de bal. Rodange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Huss is nu in balbezit. Steil-Antoni rent richting de bal. Huss verovert de bal door een tackle van achteren. Rodange bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodange draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bewing verovert de bal door een tackle van achteren. Bewing geeft een hoge lob. Leisen rent richting de bal. Rodange onderschept slim de pass. Rodange schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Linster bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmes rent richting de bal. Calmes passt de bal met de wreef. Lentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Acharnés 41%, Ambassadeurs Radicaux 59%.
Députés Acharnés - Ambassadeurs Radicaux 0:1

54e minuut.
Frieden met een sublieme pass. Linster rent richting de bal. Linster met een sublieme pass. Rodange is nu in balbezit. Rodange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Calmes de bal. Lentz rent richting de bal. Nigra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lentz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calmes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Calmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmes haalt uit met een fantastische trap. Tissen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Députés Acharnés - Ambassadeurs Radicaux 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Acharnés 30%, Ambassadeurs Radicaux 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Députés Acharnés - Ambassadeurs Radicaux 1:1